Conor Dunne
Foto: Aqua Blue Sport

Conor Dunne er en spesiell rytter. Ikke bare er han hurtig og hardtarbeidende. Med sine 2.04 på strømpelesten, er han også den høyeste syklisten. Du kan simpelthen ikke unngå å legge merke til den høyreiste 25-åringen. Iren kan se tilbake på en god sesong, som inkluderer mannens første Grand Tour-løp i form av Vueltaen. Nå ser Dunne frem mot en ny sesong, og Sykkelsonen har tatt en prat i forkant av Aqua Blue Sports treningsleir.

Sykkelsonen: En ire på et irsk lag; det må da føles spesielt for deg? Ligger det mye stolthet å finne her?

Conor Dunne: Det er på alle måter en ære å representere hjemlandet mitt. Jeg har holdt det irske flagget høyt i åtte år på internasjonalt nivå. Det å representere landet mitt i en Grand Tour er selvsagt noe jeg er stolt over.

Sykkelsonen: Vueltaen 2017 var ditt første Grand Tour-løp. Hvordan vil du oppsummere opplevelsen?

Conor Dunne: Jeg formelig elsket opplevelsen. Det var knallhardt, men jeg satt også igjen med mye.

Sykkelsonen: Hvordan vil du vurdere forrige sesong?

Conor Dunne: Jeg er fornøyd med egen innsats, og mener jeg presterte jevnt godt gjennom hele året. Det imidlertid alltid rom for forbedringer. Jeg er sulten, og ønsker å levere enda bedre neste år.

Sykkelsonen: Aqua Blue Sport er et veldig ungt lag, men fremstår allerede gjennomført profesjonelt. Mener du det også er rom for forbedringer i den sammenheng?

Conor Dunne: Det er riktig at vi er et ferskt lag, men vi har allerede oppnådd mye. Jeg mener det skal tilskrives både rytterne og personene bak dette prosjektet. Naturlig nok er vi alle ekstremt ambisiøse, noe som gjør at vi ikke stopper opp og tenker ”nå er vi ferdig utviklet”.

Sykkelsonen: Du er den høyeste rytteren i gamet med dine 2.04 meter. Må du tåle mange kommentarer på din bekostning?

Conor Dunne: Det er spøkefulle kommentarer uten stans, noe jeg ikke har noe i mot. Jeg går generelt godt overens med de fleste.

Sykkelsonen: Hvilke områder kan du forbedre som syklist?

Conor Dunne: Jeg har lyst til å heve meg på alle felt. Det handler om å bli sterkere og å ta stadige skritt. Forhåpentlig vis kan jeg sikre meg noen gode resultater i tillegg til å hjelpe lagkameratene mine.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here