Alexander Kristoff
Foto: Birota.dk/Jesper Nørgaard Thomsen, CC

Alexander Kristoff nektet å snakke med pressen etter Tour de France-etappen til Pau på Onsdag.

Nordmannen, som vanligvis er mer enn villig til å snakke med pressen, gikk skuffet og irritert rett inn i Katusha-Aplecin-bussen etter å ha kommet i mål på en skuffende 12. plass.

Men før start på torsdagens etappe var rytteren fra Stavanger tilbake foran mikrofonen.

– Jeg var forbannet, men får ikke gjort så mye med det nå. Jeg var egentlig aldri i posisjon til å kjempe det hele tatt. Med en kilometer igjen var det en sving, og jeg måtte snirkle meg rundt i 25 km/t. Da måtte jeg spurte i ti sekunder allerede for å komme opp i 60, sier Kristoff til TV 2.

– Jeg spurtet to ganger før spurten startet, men sånn er det i tekniske avslutninger. Når du kommer feil inn i det, er du ute av det. Sånn var det i går. Vi visste om det. Vi hadde en annen plan enn den vi klarte å utføre. Det var både meg og gutta som bommet.

Kristoff følte ikke at laget gjorde alt riktig for å bringe han frem i posisjon til å vinne spurten.

– Jeg følte ikke at vi gjorde alt riktig i går, men vi har gjort det riktig andre dager. Da har det kanskje vært meg det har stått på. I går følte jeg ikke at vi gjorde alt riktig. Jeg kom aldri i posisjon til å gjøre noe. Det kan hende at beina mine ikke var gode nok til å gjøre noe heller, sier Kristoff til TV 2.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here